Dom » 2016 » maj » 16
Divan dan za Beharce u organizaciji porodice Suljević! Kemalovi roditelji, njihove vrijedne ruke, prirediše nam prekrasno iznenađenje – povodom petog rođendana njihovog sina Kemala, sretnog Beharca.

Dočekaše nas prijatna lica Kemalove porodice i rodbine, najljepšim riječima dobrodošlice ukazaše nam gostoprimstvo u svojoj kući.

I dječijoj radosti nigdje kraja, jer se divni domaćini potrudiše da nikome ništa ne nedostaje.

I slatkiši, i ručak, i torta, i sok, i igračke, i pjesmice, i ples – sve u svemu odlična rođendanska atmosfera za našeg slavljenika, Beharca, našeg Kemala.

Dragi naš Kemale, želimo ti sve najbolje u životu, te da još mnogo rođendana, u društvu svojih najmilijih, u zdravlju i rahatluku, dočekaš.

Od srca hvala – u ime djece i kolektiva tvojim dragim roditeljima na svemu što prirediše za nas.

... Pročitaj više
Kategorija: ROĐENDANI | Pregleda: 1076 | Napisao: pubehar2268 | Datum: 16.05.2016 | Komentari (0)

Naši mališani, naši predškolci su se u proteklih mjesec dana potrudili da predstave Predškolsku ustanovu "Behar" na najljepši mogući način-igrom, plesom, muzikom, pjesmom, a posebno svojim lijepim ponašanjem u ophođenju sa drugima.

U proteklom periodu bili ste u mogućnosti, dragi naši, da pogledate nastupe Beharaca na Finalnoj reviji kulturno-umjetničkog stavralaštva predskolskih ustanova u Kantonu Sarajevo (05.05.2016.) i na Reviji kulturno-umjetničkog stvaralaštva predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u organizaciji općine Ilijaš (09.05.2016.).

Plesni performans "Gimnastika" izmamio je osmijeh i divljenje na licima svih prisutnih na obje revije, jer je ljupkost, gracioznost i ležernost naših Beharaca osvajala.

Uz jedno veliko hvala djeci, roditeljima, a posebno odgajateljicama koje su se potrudile da naš Behar procvjeta najljepšim beharom ovoga proljeća, što drugo reći nego: "BRAVO! BRAVO! BRAVO BEHARCI!"

... Pročitaj više
Kategorija: DRUŽENJA | Pregleda: 1059 | Napisao: pubehar2268 | Datum: 16.05.2016 | Komentari (0)

zatvori